Restoran Velika Bašta Sarajevo, autentični duh koji pružaju restorani u Sarajevu

Restoran Velika Bašta Sarajevo želi dobrodošlicu svim posjetiteljima i ljubiteljima dobre hrane i vina u Sarajevu i svima koji posjećuju Sarajevo i željni su duha koji ima svaki pravi i originalni Sarajevski restoran

Restoran Velika Bašta Sarajevo želi dobrodošlicu gostimaRestoran Velika Bašta Sarajevo ima čast da poželi dobrodošlicu svim dragim i cijenjenim posjetiteljima a prije svega, ljubiteljima dobre hrane, dobrog vina i ostalih užitaka pravih gurmana u Sarajevu i širom Bosne i Hercegovine koji dolaze u naš grad a željni su duha koji posjeduje svaki pravi i originalni Sarajevski restoran.

Restorani u Sarajevu su mnogobrojni ali ukoliko tražite najbolji restoran da u njemu podjelite divne trenutke sa svojim dragim osobama stojimo Vam na raspolaganju. Sarajevo je uvijek imalo dobre restorane ali mi se možemo pohvaliti abijentom dostojnim kraljeva i prinčeva, prirodom i voćem oko stolova na dohvat ruke.

Ukoliko se priča o tome koji su restorani najbolji i koji su restorani najljepši u Sarajevu, u toj priči svakako se mora naći i naš restoran Velika Bašta Sarajevo. Dobra, zdrava domaća hrana i mnogobrojni svjetski vrhunski recepti nalaze svoje mjesto na našem meni-u.

Dozvolite da Vam preporučimo najbolje vino. To je vino koje se pije u društvu najdražih osoba u prirodnom ambijentu našeg restorana koji se nalazi u Sarajevu a svojim izgledom podsjeća i na druge dijelove naše BiH.

Sarajevo je u svijetu prepoznatljivo po svojoj ukusnoj hrani i svojim tradicionalnim receptima, a tu tradiciju koju gaje svi najbolji restorani u Sarajevu, nastavlja i restoran Velika Bašta Sarajevo. Naši cijenjeni gosti stalno govore kako je naša baklava i tufahija najbolja u Sarajevu, a recept po kome ih spremamo duboko je u našoj tradiciji. Preporučujemo svakom ko posjeti Sarajevo da dođe do nas i sam se uvjeri u kvalitet naših pravih Sarajevskih specijalita.

Dobro došli u Vašu oazu zelenila i dobrog ukusa, Vaš omiljeni restoran Velika Bašta koji se nalazi u srcu Sarajeva. Zadovoljstvo nam je da Vas ugostimo i pružimo Vam jedno divno i nezaboravno iskustvo. Originalni restoran i nacionalna ali i mediteranska kuhinja, sa sopstvenim privatnim parkingom na raspolaganju je Vama i Vašem uživanju. Prepustite se blagodetima koju pruža naša zelena oaza, vratite se pravim vrijednostima koje pruža priroda, voće, zelenilo i oslobodite se stresa uz naš fenomenalni i originalni ambijent.

Prijatno!