Restoran Velika Bašta Sarajevo, autentični duh koji pružaju restorani u Sarajevu

Organizovanje proslava, vjenčanja, godišnjica i drugih važnih događaja za Vas priprema najbolji restoran Velika Bašta Sarajevo

Dekoracija za vjenčanja i proslave restoran Velika Bašta SarajevoRestoranu Velika Bašta Sarajevo je posebno zadovoljstvo da obavjesti sve svoje sadašnje i buduće goste da svoju proslavu, veselje, godišnjicu ili bilo koji važan događaj do 50 osoba možete organizovati u svom omiljenom restoranu u Sarajevu - Velikoj Bašti.

Brojni su restorani u Sarajevu koji pružaju uslugu organizacije važnih događaja i proslava, ali ako je Vaš izbor provjereni restoran sa tradicijom od preko 20 godina, kome je najbitniji gost i njegov dobar glas, dobra hrana i najbolje piće, onda u Vaš izbor mora ući i najbolji restoran u Sarajevu – Velika Bašta.

Posjetitelji koji su zainteresovani za vjenčanje u restoranu Velika Bašta Sarajevo mogu pogledati fotografije koje smo zabilježili u našem restoranu tokom proslava i primjer svečane dekoracije prostora. Ukoliko imate posebne želje i ideje dekoracije, biće nam drago da ih čujemo.

Posebno nam je drago kada neki od naših gostiju svoj zajednički život započnu slavljem vjenčanja u našem restoranu, u oazi zelenila u srcu grada, u svom Sarajevu. To je mjesto brojnih proslava. Naše ljubazno osoblje koje pažljivo brine o Vama će Vam na poseban način biti na raspolaganju i zajedno ćemo se potruditi da Vaš nezaboravan dan ostane u najljepšem sjećanju i da Vam cjeli život bude divan kao i proslava, pun ljubavi i dobrog raspoloženja.

O informacijama o organizaciji vjenčanja ali i ostalih vidova proslava u Vašem i našem omiljenom restoranu Velika Bašta Sarajevo, možete se raspitati na naše telefone koji su Vam dostupni na Kontakt stranici ili doći lično svakog dana od 10:00 do 24:00, osim nedjeljom.