Restoran Velika Bašta Sarajevo, autentični duh koji pružaju restorani u Sarajevu

Ljetnja postavka u sunčanim danima i stolovi u voćnjaku među šimširima su razlog zbog koga gosti pričaju da smo najbolji restoran u Sarajevu

Ljetnja postavka stolova restoran Velika Bašta Sarajevo

Gosti koji redovno posjećuju restoran Velika Bašta posebno se raduju toplim i sunčanim danima u Sarajevu, jer tada mogu uživati u ljetnjoj, vanjskoj, postavci stolova. U ovakvom ambijentu se uživa sa punim stomakom, uz najbolje vino i laganu muziku, dok žubor vode iz fontana našeg restorana, svojim odmarajućim zvukom garantovano liječi sve probleme. Ljetnja postavka stolova u voćnjaku, o kome stalno i pažljivo brinemo, je često razlog zbog koga nam gosti govore da smo najbolji restoran u Sarajevu.  Ovo je Vaš restoran, uzmite jelovnik i omiljeno vino i uživajte u ambijentu.

 

Kada u danima velikih vrućina posjetite naš restoran i zauzmete mjesto u prirodnom hladu našeg voća, osjetit ćete olakšanje kakvo Vam ni jedan restoran u Sarajevu ne može pružiti. Stalno govorimo gostima koji posjećuju restoran Velika Bašta i reći ćemo i Vama, nemojte se ustručavati da i sami uberete po koju slasnu voćku. Jedino tako ćete shvatiti pravi smisao našeg restorana a to je najbolja domaća, zdrava hrana, najbolji svjetski specijaliteti i to u sred Sarajeva, u našoj ljetnjoj bašti i ambijentu koji liječi ljudsku dušu. Brzo ćete zaboraviti da se nalazite u velikom gradu i pronaći ćete svoj kutak za spas od vrelih sunčanih dana. Dok uživate u svom omiljenom kutku među voćem i šimširima, Restoran Velika Bašta Vam želi - Prijatno!